Callback

Når du velger å bruke våre Callback tjenester så vil Vyke systemet ringe deg og deretter koble samtalen din. Vi tilbyr en rekke måter å bruke Callback/tilbakeringing. Hvis du ikke finner svaret på spørsmålet ditt kan du bruke kontaktskjemaet eller sende en e-post til support@vyke.com.

HVORFOR BURDE JEG BRUKE CALLBACK?

• Når du er i utlandet kan det være billigere for deg å motta en samtale med Vyke enn å ringe gjennom din mobiloperatør.li>
  • Noen pay as you go kunder betaler mindre når de bruker Vyke enn vanlige mobiloperatører.
  • Ikke Smartphone-brukere kan sette opp tilbakeringingsanrop gjennom web calling portal @ https://portal.vyke.com/.

HVA ER WEB CALLBACK?

Web Callback gir deg muligheten til å bruke din Vykekonto og sette opp en samtale mellom deg selv og en annen person.

HVORDAN BRUKER JEG WEB CALLBACK?

Bare logg deg inn på din Vykekonto og velg ‘sett opp samtale’ knappen.

Angi nummeret du ringer til, og nummeret du ringer fra.

Når du har oppgitt disse nummerene og trykket ‘ Ring ‘ , så ringer Vykeplattformen det nummeret som er oppgitt, og når du har svarer, kobles du til nummeret du ringer til.

HVA ER REGULAR CALLBACK?

Regular Callback er en tjeneste som lar deg utføre billige telefonsamtaler ved å utløse en tilbakeringing til din mobil eller fasttelefon. For å sette opp en vanlig tilbakeringing, må du ringe et av accessnummerne og deretter henge opp så snart du hører opptattsignal. Du vil deretter bli oppringt av Vyke og bedt om å taste inn telefonnummeretdu ønsker å ringe. Vyke vil kobler deg til det nummeret.

HVA ER CALLBACK ACCESSNUMMER?

Som registrert Vyke kunde kan du ringe +442033189991 eller +34961138021.

KAN JEG BRUKE CALLBACK FRA EN FASTTELEFON?

Ja, men det burde være en direkte linje, siden Vyke sitt Callback system ikke vill ringe tilbake PBX nummer.

HVA SKJER DERSOM JEG PRØVER Å KOBLE EN CALLBACK SAMTALE MED EN TELEFON SOM JEG IKKE HAR REGISTRERT ENDA?

Hvis du ringer Callback systemet fra et ikke – registrert telefonnummer vil du bli bedt om å oppgi Vyke PIN-koden når du mottar en tilbakeringing. Vennligst sørg for at du har dette i nærheten når du for første gang gjør en callback/tilbakeringing fra et nytt telefonnummer. Ditt Vyke PIN-nummer finner du i din Vyke -konto, kan du logge inn og velge ‘Din Vyke PIN’.

HVOR MANGE TELEFONNUMRE KAN JEG REGISTRERE FOR Å BRUKE SOM MINE 'FRA NUMMER' GJENNOM CALLBACK?

Du kan registrere opp til fem telefoner med Callback. Hvis du registrerer mer en fem nummer, så vill kun de 5 siste registrerte nummerene være aktive.

VILL MIN OPERATØR BELASTE MEG NÅR JEG RINGER CALLBACK ACCESS NUMMERET?

Nei. Vyke Callback nummeret vil ikke besvare din samtale, så din opratør vil ikke belaste deg.

VIL JEG FORTSATT BLI BELASTET HVIS JEG IKKE KOMMER IGJENNOM TIL PERSONEN JEG RINGER; ELLER DERSOM JEG IKKE TASTER NUMMERET JEG ØNSKER Å RINGE TIL NÅR JEG BLIR RINGT TILBAKE?

Hvis du ikke kobler til ditt destinasjonsnummer , eller hvis ingen destinasjonsnummer er tastet inn, vil det være en kostnad for ufullstendig anrop ved hjelp av tilbakeringing da systemet vårt identifiserer at det har nå opprettet en forbindelse tilbake til deg selv om det ikke har lykkes å koble til den personen du har prøvd å ringe.

DERSOM JEG REGISTRERER MER EN ETT TELEFONNUMMER MED CALLBACK, VIL ALLE DELE DEN SAMME RINGEKREDITTEN?

Ja, alle samtaler gjort fra dine registrerte telefonnumre vill bli trukket fra din Vyke kreditt . Vær oppmerksom på at bare én samtale er tillatt per konto samtidig.

JEG KAN IKKE BRUKE REGULAR CALLBACK NUMRE....

allback numre kan variere avhengig av din geografiske lokasjon, vennligst kontakt support@vyke.com for mer info.

NÅR JEG TASTER MIN PIN ELLER TELEFONUMMERET JEG ØNSKER Å RINGE, SÅ GJENNKJENNER IKKE CALLBACKSYSTEMET NUMMERENE ELLER SPØR MEG OM Å TASTE DET INN PÅ NYTT.

Dette betyr at Vyke er ute av stand til å motta korrekt tall som du taster inn i telefonens tastatur. Ta kontakt support@vyke.com for å løse problemet.

JEG HAR PROBLEMER Å SETTE OPP CALLBACK FRA WEB.

Internasjonalt format: 33680555555 eller +33680555555 eller 0033680555555

Sørg for at det nummeret du prøver å ringe er korrekt og at du bruker internasjonalt format. (landkode foran).

Eksempel på nummer:

Innenriks format for en fransk mobiltelefon: 0680555555

International format: 33680555555 or +33680555555 or 0033680555555

Klikk her for å finne ut landkoden for det landet du ønsker å ringe.